top of page

Rådehund er et enkeltmannsforetak registrert i Brønnøysundsregisteret med Organisasjonsnr: NO 920424643.

 

Innehaver er Carola M.P. Brusevold.

 

 

 

Hun har hatt hund som yrke siden 1987. Se CV her

 

I dag driver hun Rådehund på deltid.

Carola er utdannet instruktør, hundetrener, hundemassør, fysio - og rehabiliteringsterapeut samt hundefrisør. Hun har også siden 1990 drevet et lite hobbyoppdrett av langhåret dvergdachs. 

 

Carolas har alltid søkt å videreutvikle sin kompetanse innen hund & atferd.

Hennes intensjon er å formidle god kunnskap om hund og atferd, og på den måten bidra til et trivelig og fornuftig hundehold, basert på oppdatert kunnskap og en etisk sett gjennomgående respekt for hundenes individuelle behov. Med solide 40 år som eier av flere raser, og nesten like mange år med hund som yrke, - er det få som kan måle seg med Carolas samlede kompetanse og erfaring! 

 

Privat har Carola har pr i dag 5 dvergdachser hjemme. 

Hennes hunder er først og fremst trivelige familiehunder, men også viktige "arbeidskolleger", - på tross av en noe uvanlig rase til slikt bruk. 

Hun opplever stor glede i å trene sine hunder i varierte hundesporter, mest på hobbybasis fordi hun selv har et ganske dårlig utviklet konkurranseinstinkt, men 

tidvis konkurrerer hun likevel i både Kreativ lydighet, Rally - lydighet, Nosework og spor med hundene, som regel med hyggelige resultater.

 

 

bottom of page