top of page

Kurs for innleide/eksterne instruktører!

 

Rådehund ønsker å ha bredde i kompetanse og tilbud, og leier tidvis inn eksterne instruktører for å holde spesielle typer kurs.

Kurs for eksterne instruktrer følger den aktuelle instruktørens betingelser, og både pris og kursopplegg vil derfor variere.

Lydighetkurs
LP - kurs med Monica Wickstrøm

Monica Wickstrøm er en velkjent LP - utøver. Vi kan glede oss over at hun kommer for å holde flere kurs her (alle nivåer) i Råde i 2015:

 

Kurspris pr dag: 1.400,- for deltaker m/hund

Kr 750,- for deltaker uten hund (observatørplass).

Kaffe/te, nøtter, kjeks og enkel lunsj, inkludert (pølser m/tilbehør).  

 

Dato:

Tid: kl. 15.00 -  21.00.

Ledige plasser m/hund: 6

Ledige obervatørplasser: 4

Meld på her: carola@raadehund.no

 

 

*Hvis flere ønsker tidspunkt fra kl. 15.00 - 21.00 i steden, er Monica åpen for å endre tidspunktet! Vennligst oppgi ønske ved påmelding/interessemail.

 

J

 

 

 

 

 

Sporkurs
Viltsporkurs med Nina Johnsrød og Vibeke Kvisler!

Våren 2016 kommer Nina Johnsrød og Vibeke Kvisler tilbake hit og holder kurs i blodspor! Med to erfarne instruktører innen temaet viltspor vil du uten tvil få en optimal kursopplevelse! Begge instruktører har lang erfaring innen sportrening og har ført frem flere sporchampions!

 

Dato: 

Tid: kl. 09.00 - ca 16.00 begge dager.

Kurspris: 1450,-

Ledige plasser: 6

Meld på her: carola@raadehund.no

 

Tekst hentet fra Ninas hjemmeside, Rabalderhund:

Viltspor eller blodspor er en flott aktivitet for både hund og eier. Dette er kurset for deg som ønsker å starte på prøver, eller også for deg som bare vil aktivisere hunden din. Kurset passer både for deg som er helt fersk, og for deg som har gått litt spor og trenger å trene på nye utfordringer. Vi får noen fine timer i skogen, og hunden får utfordrende og morsom hodebry!  Det er ingen krav til forkunnskaper, og enda bedre – dette passer for alle raser.

På kurset lærer du å legge spor, hvilke momenter som skal være med i fulle prøvespor samt bruk av naturlige merker i sporet. Vi starter lørdag med litt teori, men det blir mye praktisk trening, vi trener sammen og jobber med å lese hundene våre.

Dette bør du ha med:

  • Sele som er enkel å ta på hunden

  • Line som er god å holde i

  • Supre godbiter

  • Sulten hund

  • Mat og drikke til deg selv

  • Godt fottøy

bottom of page